Noua prietenă a grătarului

14 mai 2015 16:52   Național
Ultima actualizare:

Pană de curând grătarul era obişnuit „să iasă” doar cu fripturi şi legume, dar acum el trăieşte o experienţă complet nouă: a cunoscut Brânza Hochland Delicii Calde la Grătar.

De ce se potrivesc atât de bine? Pentru că Brânza e special făcută pentru el, se pune direct pe Grătar, fără teamă. Are o textură  specială care o impiedică să se topească şi Grătarul rămâne curat după ce ea e gata.

Unde mai pui ca Brânza se face şi repede? Are nevoie de 2-3 minute pe fiecare parte ca să se rumenească.

Odată gătită, Brânza merge combinată cu tot ce se prepară pe Grătar: de la frigărui şi mititei, la legume coapte. Ba mai mult, ea se potriveşte foarte bine şi cu salatele.

E timpul sa incerci si tu cele doua sortimente Hochland Delicii Calde la Gratar: Clasic si Mediteranean. De care crezi ca te vei indragosti?

Mai multe