"Nu încerca să scapi!", mesajul primit de la "Balena Albastră"

21 martie 2017 11:29   Național
Ultima actualizare:

Este isterie în rândul tinerilor care au intrat în jocul Balenei Albastre. Un adolescent din județul Neamț a primit un mesaj înfiorător: „Nu încerca să scapi!“

Băiatul s-a înscris luna aceasta pe reţeaua socială vKontankte (vK), fiind  interesat să joace ”Balena Albastră”.

Și-a făcut cont și imediat a fost fost contactat de un străin, un utilizator cu numele „Kylian bds“, care i-a trimis cele 50 de sarcini.

Potrivit adevărul.ro, tânărul, căruia jurnaliștii i-au spus Lucian ca să-i protejeze identitatea, a decis să renunţe la experiment imediat după ce i-a trimis „călăuzei“ o fotografie prin care a probat că a îndeplinit prima sarcină.

Imediat, a primit pe telefon  un mesaj de la un număr necunoscut, format din doar nouă cifre: „Nu încerca să scapi!“.

”Îmi știa numărul de telefon”

„Prima dată când am încercat să joc mi-a explicat regulile jocului şi mi-a dat probele. Iar după am trimis poza cu f57, am şters contul. Apoi am primit pe telefonul personal mesajul, asta fiind o ameninţare că nu pot scăpa de joc. N-am reuşit nici până acum să înţeleg un lucru, care mi se pare foarte ciudat. Cum am început jocul, el (n.r. - ghidul) avea deja toate detaliile mele, fără să-i spun eu ceva. Îţi află numărul de telefon şi alte detalii“, a povestit Lucian pentru adevărul.ro.

Contul utilizatorului „Kylian bds“ a fost închis după 6 martie., după cum spune chiar tânărul.

Mai multe