Nu s-a predat, dar a trimis o coroană de 4 metri!

7 februarie 2013 16:33   Național
Ultima actualizare:

Îndurerat la aflarea veştii că iubita lui a murit, interlopul Belgian Tănase a anunţat că se predă. Şi-ar fi dorit să stea la căpătâiul Marianei, pe ultimul drum. Ieri, se pare că fugarul s-a răzgândit. De teamă că va ajunge ani buni după gratii, a preferat să trimită doar o coroană de flori la înmormântarea iubitei.

Sute de ţigani au stat de miercuri seară la căpătâiul Marianei Ciubotariu (28 de ani), femeia din Iaşi care a murit în urma unei operaţii de mărire a sânilor.

Muzica de jale a vuit încontinuu, oprindu-se doar când cei cinci preoţi tocmiţi de familie au cântat melodiile bisericeşti specifice datinii înmormântării.

Mariana Ciubotariu a intrat în comă după o operaţie de mărire a sânilor şi a murit după câteva zile. Ea se afla la a treia operaţie de acest gen

La funeralii au venit mai mulţi membri ai lumii interlope din Iaşi. Printre ei a putut fi zărit şi temutul Costel Corduneanu, care a stat zeci de minute lângă dricul în care a fost aşezat sicriul alb, înconjurat de zeci de coroane de flori.

Singurul care nu a fost prezent este chiar iubitul Marianei, Belgian Tănase, fugit din ţară de 6 ani, după ce a primit o condamnare de 4 ani de închisoare.

Cortegiul funerar a blocat, ieri, traficul pe mai multe străzi

Mama interlopului, Olga, a spus că acesta nu ar fi suportat durerea de a-şi vedea cei şase copii cum plâng la căpătâiul mamei. În schimb, Belgian şi-a cerut iertare Marianei prin intermediul lăutarilor care i-au cântat din partea lui mai multe melodii de jale.

Cei şase copii ai Marianei Ciubotariu au stat lângă sicriu de la plecarea de acasă până la cimitir.

Mai multe