Nu uitaţi umbrela acasă! Ploile torenţiale "se mută" în Moldova, după ora 9.00!

1 iulie 2014 7:44   Național
Ultima actualizare:

Aveţi grijă cum vă îmbrăcaţi azi şi, în nici un caz nu uitaţi umbrela acasă! Au fost furtuni azi-noapte în 22 de judeţe din vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, iar după ora 9.00 ajung şi în Moldova şi estul Transilvaniei. În aceste regiuni este avertizare "cod galben".

Vremea este instabilă de 12 ore şi aşa va fi toată ziua. Sunt regiuni unde a ploua torenţial, într-o perioadă scurtă de timp, iar vântul a suflat ca turbat.

În judeţul Satu Mare, au fost poatru incendii nimicitoare. Au ars din temelii un atelier de mobilă, o casă de vacanţă şi două gospodării.

Furtuna a făcut o victimă în Arad! Un şef de serviciu de la Directia Sanitar Veterinară a murit după ce un tei a căzut peste maşina pe care acesta o conducea, informează antena3.ro.

Copacul i-a fracturat bărbatului coloana vertebrală, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Azi, până în jurul orei 9.00, este în vigoare avertizarea ANM "cod galben" pentru 22 de judeţe, iar după această oră urmează "cod galben" pentru judeţele din Moldova, estul şi sudul Transilvania.

Sunt aşteptate ploi torenţiale, rafale puternice de vânt, fulgere, tunete şi căderi de grindină. Din acest motiv, temperaturile vor coborâ faţă de ziua de ieri, cu circa 5 grade.

Mai multe