Numărul deceselor provocate de incendiul de la Secția ATI, din Piatra Neamț, ajunge la 11

18 noiembrie 2020 12:43   Național
Ultima actualizare:

Medicii ieşeni au anunţat, în cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie, că numărul victimelor provocate de incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neam a ajuns la unsprezece.

Unul dintre cei şase pacienţi transferaţi la Spitalul modular de la Leţcani în urma incendiului de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Neamţ a murit în cursul zilei de miercuri. Anunţul a fost făcut de către managerul Spitalulului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ. 

"Cu regret trebuie să anunţăm că a decedat un pacient din cei şase de la Neamt. Este vorba de o femeie 72 ani, cu multiple comorbiditati", a precizat Carmen Dorobăţ. Spitalul de Boli Infecţioase, pe care aceasta îl conduce, are în subordine şi Spitalul Modular Leţcani, informează Adevărul. 

Percheziţii până la 2 noaptea la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ

Percheziţii la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, duminică (15 noiembrie), de la ora 18:30 şi până la ora 2:00 noaptea. Au fost ridicate mai multe documente necesare pentru stabilirea cauzelor incendiuluui de la Secţia ATI, soldat cu moartea a unsprezece pacienţi şi cu rănirea a patru cadre medicale.

Citește mai multe pe Adevărul

Mai multe