O altă elevă din Vaslui, violată şi torturată de trei indivizi

10 septembrie 2015 9:00   Național
Ultima actualizare:

Calvar pentru părinţii unei copile de 15 ani din localitatea vasluiană Pogoneşti. Aceştia spun că fiica lor a fost violată şi torturată de mai mulţi tineri. Potrivit celor reclamate de părinţi, minora a fost violată în două rânduri de către tineri din localitatea gălăţeană Ghidigeni, la interval de aproximativ două săptămâni distanţă.

Oamenii susţin că fata a fost bătută şi arsă cu ţigara, apoi şantajată tocmai cu o înregistrare făcută în timpul agresiunii. A doua oară, copila ar fi fost răpită de pe stradă.

Prima dată fata a fost violată de un singur bărbat (poreclit Vasile Omida), episod filmat de unul din cei doi prieteni ai agresorului care au asistat la întreaga scenă. Înainte să o violeze, bărbatul a bătut-o şi a ars-o cu ţigara, scrie adevarul.ro.

Părinţii au aflat prin ce a trecut fiica lor abia zilele trecute, după ce a fost răpită de pe uliţa satului, urcată cu forţa într-o maşină şi dusă în satul violatorilor.

Oamenii au plecat disperaţi în căutare şi şi-au găsit copila câteva ore mai târziu. 

“Fata a fost ameninţată cu moartea dacă refuză să se culce cu ei. Dacă nu ajungeam la timp o nenoroceau. Afară era coadă. Pe stradă aşteptau vreo 12-13 băieţi”, a continuat mama fetei.

Cazul a fost raportat la Poliţia Bârlad luni, 7 septembrie, şi a fost deschis dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Mai multe