O ambulanţă care transporta un pacient a fost blocată de o nuntă, în Gorj

27 mai 2013 7:00   Național
Ultima actualizare:

Nuntaşii, dar şi mai mulţi localnici veniţi să asiste la evenimentul din familia omului de afaceri din Motru, Mihai Râmescu, s-au găsit să chefuiască chiar în mijlocul străzii, blocând, astfel, traficul, potrivit rtv.net.

Culmea e că aceştia nu s-au sinchisit să elibereze strada nici măcar când a apărut o Ambulanţă ce transporta către spital un pacient.

Din contră, s-au îmbulzit la micii, berea şi cozonacii oferiţi de familia mirilor.

Astfel că şoferul Salvării a fost nevoit să întoarcă maşina şi să o ia pe o altă stradă, pierzând în acest fel minute preţioase pentru pacient.

"Ca urmare a imaginilor care au apărut în mass-media, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate, precum şi cu privire la modul de acţiune al efectivelor de poliţie din acea subunitate", a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Pepe le-a cântat nuntaşilor, iar Chef Scărlătescu le-a gătit

Şi cum de la aşa o nuntă nu puteau să lipsească vedetele, trebuie spus că Pepe s-a ocupat de buna-dispoziţie a invitaţilor, iar Chef Cătălin Scărlătescu a avut grijă de bucatele servite la masă, potrivit gorjexclusiv.ro.

Mai multe