O angajată PSD s-a automutilat în sediul central al partidului. Polițiștii au găsit-o dezbăcată, cu răni la mâini și picioare

9 noiembrie 2020 22:52   Național
Ultima actualizare:

O femeie, angajată în Departamentul de Monitorizare al PSD, a venit, în această după-amiază, îmbrăcată în pijamale, la sediul PSD de pe bulevardul Kiseleff din București și a manifestat un comportament anormal. A spart un geam și s-a tăiat pe mâini cu bucățile de sticlă. Polițiștii au fost apelați la 112 pentru a interveni în acest caz.

Evenimentul a avut loc în după-amiaza zilei de 9 noiembrie, atunci când angajata a sosit la locul de muncă îmbrăcată în pijamale. Ea a afișat un comportament recalcitrant. Femeia, cu o vârstă de aproximativ 33 de ani, ar fi suferit o cădere nervoasă. 

Odată ajunsă în sediu, ea a început să spargă obiectele din birou. Ulterior a spart un geam, și-a tăiat părul și și-a provocat mai multe leziui pe brațe folosind o bucată de sticlă din ferestră. Colegii femeii au apelat la 112 și au solicitat unn echipaj de poliție. Femeia a fost găsită de polițiști dezbrăcată, fiind imobilizată și predată echipajului medical pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Aceasta a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare și pentru a fi supusă unei expertize psihiatrice.

"Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la  faptul că o femeie, de 32 de ani,  se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1.  La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare. A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată într-o informare a Poliției.

Mai multe