O asistentă medicală a fost lovită de o maşină pe trecere de pietoni

18 septembrie 2014 14:10   Național
Ultima actualizare:

O asistentă medicală a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni şi târâtă pe şosea. Accident teribil s-a produs în Reşiţa, informează România TV.

Femeia ieşise din tură şi se îndrepta spre casă. La nici 100 de metri distanţă de casă, a fost izbită de o maşină pe trecerea de pietoni. O altă femeie care se afla şi ea pe trecere a scăpat ca prin minune.

"Mergeam spre casă, la colţ, aici, ocoleam o baltă şi la un moment dat, maşina în viteză a trecut pe lângă mine. Nu m-am întors. Am auzit o bufnitură, deja atinsese persoana respectivă şi am venit să văd despre ce e vorba", a declarat o martoră.

Tânărul şofer susţine că a încercat să evite impactul.

"Era pe marginea trotuarului, în dreptul trecerii, a pus un picior pe trecere, eu eram pe banda a doua. Am frânat, am claxonat şi ea în loc să rămână pe loc a traversat şi am tras cât de mult stânga", a declarat şoferul vinovat.

Oamenii spun că în zonă şoferii circulă cu viteză mare şi se produc des accidente. Asistenta medicală lovită de maşină a ajuns înapoi la spital, de astă dată pe targă. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Mai multe