O bătrână de 75 de ani a fost violată timp de 7 ore: «M-a întors în toate poziţiile»

3 mai 2012 10:35   Național
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 75 de ani din localitatea Bosia, judeţul Iaşi, a fost violată ieri timp de şapte ore, de un tânăr în vârstă de 30 de ani.

După ce violatorul a plecat, bătrâna a strigat după ajutor, iar un vecin a sunat la 112. Ea este acum internată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, fiind diagnosticată cu  contuzie cardiacă. Cazul ei i-a şocat pe medicii ieşeni.

"Pacienta in vârstă de 75 de ani, fără antecedente cunoscute, a fost diagnosticată cu contuzie cardiacă provenită dintr-o contuzie miocardică, cu o contuzie toraco-abdominală. Trebuie să recunosc că nu m-am mai confruntat cu asemenea cazuri până acum şi este destul de greu să precizăm cu exactitate de unde provin aceste modificari ischemice miocardice", a declarat conf. dr. Ioan Bostaca, seful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon.

Femeia a declarat că a fost violată de la ora 00.00 până la ora 7 dimineaţa, iar în acest timp a fost obligată să-i îndeplinească agresorului toate fanteziile sexuale.

"M-a violat un huligan şi vai de capul meu ce mi-a mai făcut. A venit gol puşcă la mine la miezul noptii, în jur de ora 00.00 şi până dimineaţa, la 7.00, m-a întors în toate poziţiile. Vai de capul meu şi de zilele mele! M-a pus şi cu picioarele în sus, şi pe marginea patului, şi ghemuit cum stă puiul în ou. Până dimineaţă m-a zdruncinat încontinuu. Dacă încercam să tip, îmi punea mâna la gură. M-a pus să-i fac şi prostia aceea cu gura. Doamne fereşte că mi-e şi ruşine să mai spun!", a declarat batrana violata, potrivit bzi.ro.

Spre uimirea poliţiştilor care l-au arestat pe violator, femeia a mărturisit că nu este pentru prima dată când a fost violată, dar până acum l-a iertat de milă.

"Nu-i prima oară când se întâmplă asta. M-a mai violat o dată şi atunci m-a rugat să-l iert. Atunci s-a întâmplat în ziua mare. Si l-am iertat că îmi mai aduce apă, îmi mai crapă lemne şi mă mai ajută la treburile gospodăreşti. Dar de dată asta nu-l mai iert. Pentru ce mi-a facut el mie...Dar ce? Eu mai am vârsta lui să mă întoarcă pe toate părtile?, s-a întrebat retoric bătrâna violată.

Mai multe