O copilă de 11 ani a făcut sex cu un bărbat care i-a promis că o ia de nevastă

14 octombrie 2019 20:15   Național
Ultima actualizare:

Iubirea nu ține cont de numărul anilor este explicația pe care a încercat-o argeșeanul Puiu(32 de ani)după ce a fost prins că a întreținut relații sexuale cu Marioara, o fetiță de 11 ani. Mai înainte de faptă, bărbatul ceruse de nevastă copila iar partida de amor a fost consimțită.

Sâmbătă, poliţiştii din localitatea argeșeană Tigveni au fost sesizaţi că o copilă de 11 ani din comuna vecină Sălătrucu ar fi dispărut de acasă. După cum relatează ziarulargeșul.ro, fetița a fost găsită în locuinţa consăteanului Puiu Vasile, de 32 de ani, iar din verificări s-a stabilit că acesta a întreţinut relaţii sexuale cu micuța fetiță. Povestea aflată de oamenii legii este însă halucinantă! Suspectul, care niciodată nu a fost căsătorit şi nici nu are copii din vreo relaţie anterioară, lucra prin sat ca zilier. El i-a cunoscut pe părinţii fetei, care sunt sărmani și au 11 copii iar în timp s-a împrietenit și cu minora, cu care a făcut schimb de numere de telefon.

Pedofilul a profitat că părinții fetei erau beți

Ce este șocant este că vineri seară, Puiu s-a dus la familia puştoaicei şi a afirmat că… vrea să se însoare cu fata de 11 ani, însă nu a avut cu cine se înţelege, fiindcă părinţii erau beţi. În aceste împrejurări a convins-o pe copilă să-l însoţească acasă la el, iar acolo a întreţinut relaţii intime cu minora, cu consimţământul acesteia. A doua zi dimineaţă, când părinții și-au revenit, mama fetiței a sesizat postul de poliţie că fiica sa a dispărut de acasă. Oamenii legii au început căutările au găsit minora în locuinţa lui Puiu Vasile, iar examenul medico-legal a confirmat raportul sexual. Puiu a fost reţinut inițial pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Ieri, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Procurorul de caz a dispus însă plasarea suspectului sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și

Orgie sexuală cu minori într-un sediu de Poliţie din Iaşi

Rudele băiatului care ar fi violat-o pe minora plină de sânge din Galați: «Dacă ne-o dau, noi facem logodna»

Mai multe