O copilă de 12 ani i-a cerut unui bărbat să facă sex anal! Motivul incredibil

1 august 2015 16:49   Național
Ultima actualizare:

O copilă în vârstă de 12 ani din Botoșani a vrut să îi satisfacă dorințele sexuale iubitului ei cu opt ani mai mare. Totuși, fata i-a propus să renunțe la metoda tradițională și să întrețină relații intime anale.

Valerică C., în vârstă de 20 de ani, s-a împrietenit pe Internet cu o copilă în vârstă de numai 12 ani. Între timp, vorbind mai tot timpul pe o rețea socială, prietenia dintre cei doi s-a transformat într-o relație de dragoste. Nu a durat mult până s-au întâlnit și în viața reală, ambii locuind într-o comună din apropierea Săveniului, Botoșani. Astfel, în luna iunie, fata i-a propus lui Valerică o partidă de sex anal la ea acasă, potrivit Adevărul.

Iubitul ei nu s-a dat în lături de la această propunere, pe care a acceptat-o. Cei doi s-au întâlnit acasă la ea într-o zi în care părinții și frații ei erau plecați. Prin propunerea de a face sex anal, intenția copilei a fost aceea de a-și păstra virginitatea și de a evita să fie depistată de mama ei, însă de ceea ce i-a fost frică nu a scăpat. Mama copilei și-a dat seama în cele din urmă că fata a întreținut relații sexuale, cel mai probabil urmărind mesajele trimise între ea și iubitul ei mai mare cu opt ani.

Părinții fetei s-au alarmat imediat și l-au reclamat pe Valerică C. la Poliție. În cele din urmă, bărbatul a fost reținut de polițiști și prezentat cu propunere de arest preventiv pentru întreținerea relațiilor sexuale cu minora. Judecătorii au admis cererea, iar în ciuda faptului că Valerică a atacat decizia la Tribunalul Botoșani, magistrații nu i-au dat câștig de cauză. Bărbatul riscă să petreacă cel puțin 30 de zile după gratii.

Mai multe