O educatoare din Constanţa, acuzată că face educaţie sexuală cu copiii

18 septembrie 2014 15:07   Național
Ultima actualizare:

O educatoare din Constanţa a fost acuzată de părinţi că face educaţie sexuală cu micuţii de 3-4 ani. Aceştia susţin că educatoarea le-ar fi povestit copiilor în sala de curs diverse momente intime din viaţa persoanlă şi i-a învăţat cum se foloseşte prezervativul.

Pentru că nu o consideră demnă de a le preda copiilor, multe familii au decis să-şi mute micuţii la o grădiniţă aflată la 9 kilometri distanţă, iar de joi educatoarea nu mai lucrează în învăţământ, potrivit Reporterntv.

Un părinte, revoltat de atitudinea educatoarei Elena Stanciu din localitatea Ţepeş Vodă, a venit să-i ceară socoteală. Discuţia dintre cele două persoane s-a aprins repede chiar dacă avea loc în grădiniţă şi în preajma copiilor.

Fără nicio reţinere, cadrul didactic a şi înjurat-o pe mămica supărată. Părinţii o acuză pe educatoare că are limbaj deocheat şi cu micuţii. Cu zâmbetul pe buze, educatoarea vorbeşte de rele intenţii din partea părinţilor.

"Este incredibil ce aud. Probabil că a fost o persoană cu rea intenţie care vrea să îmi facă rău pusă de cineva anume. Mă ocup în mod deosebit de copii. Îi iubesc foarte mult, sunt viaţa mea", a declarat educatoarea.

În realitate, Elena Stanciu a rămas cu doar doi copii dintr-o clasă de 20. Toţi părinţii şi i-au retras rând pe rând.

"Mi-a venit udă din cap până în picioare. Mi-a venit iarna cu papucii pe zăpadă, a uitat să o încalţe", a declarat unul dintre părinţi, potrivit romaniatv.net.

Mai multe