O elevă de 12 ani îşi acuză colegii de agresiune sexuală

2 noiembrie 2012 17:22   Național
Ultima actualizare:

Anchetă la Şcoala gimnazială din Tureni, judeţul Cluj, după ce o elevă de 12 ani spune că a fost dusă cu forţa în baia unităţii de învăţământ de către doi colegi mai mari, pipăită şi agresată verbal de cei doi.

După incident, fetiţa a refuzat să mai meargă la şcoală. Le-a spus părinţilor că o doare gâtul şi că se simte rău.

Când nu a mai avut ce pretexte să folosească, fata le-a povestit prin ce a trecut şi a spus că se teme să mai meargă la cursuri. „I-au spus cuvinte urâte şi au pipăit-o. Conducerea şcolii şi şeful de post mi-au spus că se vor lua măsuri. Dar din partea învăţătorilor nu se poate face altceva decât să se scadă nota la purtare. Ulterior mi s-a spus că fiica mea ar avea o vină, că le-ar fi spus băieţilor că îi sunt simpatici, dar ea le spunea aşa doar ca să scape de ei", a povestit Marius Câmpean, tatăl fetiţei de 12 ani.

Potrivit citynews.ro, directorul şcolii a afirmat că ştie de situaţie şi că a vorbit şi cu familia, dar a precizat că totul a fost o joacă de copii. Cei doi băieţi sunt sub supraveghere şi cel mai probabil le vor fi scăzute notele la purtare. Reprezentanţii Protecţiei Copilului au demarat o anchetă în acest caz.

Mai multe