O fată din Harghita a vrut să fie fotomodel, dar a ajuns într-un film porno! Ce a pățit tânăra

8 august 2015 18:45   Național
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 20 de ani din județul Harghita a visat să ajungă un manechin celebru. Pentru a-și împlini dorința, fata a început să colaboreze cu un bărbat de 29 de ani, din Odorheiu Secuiesc, pe care l-a încredințat cu o serie de fotografii în care ea apărea dezbrăcată.

Visul tinerei s-a sfărâmat atunci când, în loc să ajungă pe podiumul mult visat, fata a ajuns în fața unei camere de filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu bărbatul. Pentru a o păcăli, acesta a reușit să o convingă că este reprezentantul unei agenții de fotomodele, potrivit realitatea.net.

Necazurile tinerei nu s-au oprit aici. Bărbatul  a ajuns să o șantajeze cu filmarea indecentă pentru ca ea să nu se poată opune continuării relației. În cele din urmă, pentru a scăpa de el, fata a mers la poliție unde a depus o plângere împotriva lui.

„Mai mult, tânăra a cedat avansurilor și insistențelor unui necunoscut, întreținând relații sexuale cu acesta, în timpul cărora a fost filmată, imaginile compromițătoare fiind folosite ulterior de cel în cauză, cu amenințarea că le va face publice în cazul în care ea se va opune continuării relațiilor intime”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Harghita, Filip Gheorghe, citat de realitatea.net.

Bărbatul a fost identificat de polițiști vineri (7 august) pe baza plângerii formulate de tânără. Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie propus spre arestare sâmbătă (8 august), sub acuzația de șantaj. 

Mai multe