O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental din Capitală

14 februarie 2013 6:50   Național
Ultima actualizare:

Femeia, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită moartă, azi dimineaţă, în faţa Braseriei Corso, aflată la parterul Hotelului Intercontinental.

UPDATE 16.05

Tânăra se numeşte Elena şi locuieşte în sectorul 2 al Capitalei. Anchetatorii spun că este vorba despre sinucidere, pe care şi-a premeditat-o, alegând special Valentine's Day. Se pare că femeia divorţase în urmă cu ceva timp, dar încă nu îşi refăcuse viaţa. De altfel, Elena era foarte activă pe siturile de socializare, unde îşi posta diverse fotografii, care de care mai atrăgătoare.

Ea este femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al Intercontinentalului

UPDATE 10.15

Femeia este căsătorită, locuieşte în Bucureşti şi se pare că a vrut să-şi ia viaţa chiar de Ziua Îndrpgostiţilor. Din primele cercetări reiese că aceasta s-a cazat marţi după-amiază la Hotel Intercontinental, în jurul orelor 14.00. Ar fi cerut să închirieze o cameră la un nivel cât mai înalt şi a plătit aproximativ 100 de euro pentru aceasta.

Surse judiciare susţin că în camera de hotel nu a fost găsit nici un bilet care să justifice gestul fatal al femeii. La această oră, familia tinerei este audiată de poliţişti. Cadavrul femeii a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia.

Potrivit Poliţiei Capitalei, criminaliştii au ajuns la faţa locului şi urmează să stabilească împrejurările în care victima a căzut de la etajul 17. Nu se ştie deocamdată daca este vorba despre un accident sau sinucidere.

Mai multe