O femeie a fost ucisă într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei. Poliția caută criminalul

1 iulie 2020 19:28   Național
Ultima actualizare:

O femeie a fost ucisă miercuri, 1 iulie, cu un obiect ascuțit, într-un apartament din sectorul 3 Capitală. Oamenii legii caută criminalul și încearcă să stabilească circumstanțele în care s-a petrecut crima, anunță Poliția Capitalei.

Femeia a murit după ce a fost înjunghiată, într-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei, echipajul medical ajuns acolo făcând manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat şi pentru a-l identifica pe autor.

Femeie ucisă în sectorul 3 din Capitală

Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuţit, într-un apartament situat în sectorul 3.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale, care i-au făcut femeii manevre de resuscitare, a fost declarat decesul persoanei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs decesul, precum şi pentru identificarea şi depistarea faptuitorului, informează News.ro.

Mai multe