O femeie a murit după ce a plonjat cu maşina în barajul Zigoneni

13 noiembrie 2017 7:29   Național
Ultima actualizare:

O femeie şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu maşina în barajul Zigoneni, din judeţul Argeş. Medicii au declarat decesul femeii de 42 de ani care a căzut duminică seară, 12 noiembrie, cu maşina în barajul Zigoneni. Au încercat zeci de minute să o resusciteze, dar manevrele au fost fără succes.

Femeia se afla singură în maşina care a căzut în barajul de la Zigoneni, autoturismul fiind scos după aproximativ 30 de minute. Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că maşina a fost găsită într-un canal din apropierea barajului, în urma scăderii nivelului apei, potrivit Mediafax. „Maşina a fost găsită după ce angajaţii barajului au oprit uzinarea. Nivelul apei a scăzut şi autoturismul a fost găsit de colegii din barcă, undeva la mijlocul canalului. Apa are, în zona respectivă, 8-10 metri. Maşina a căzut de pe marginea canalului”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a reuşit maşina în baraj şi care a fost cauza exactă care a dus la producerea incidentului nefericit. 

Conform informaţiilor Mediafax, soţul femeii a sosit la scurt timp după producerea incidentului la locul cu pricina şi, după ce soţia sa a fost scoasă din maşină, i s-a făcut rău, fiind transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare

Mai multe