O femeie a murit în parcarea Direcţiei de Protecţie Socială din Alba

11 aprilie 2019 17:29   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 75 de ani a sfârşit tragic, în parcarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Alba. Bătrâna a murit în timp ce aştepta evaluarea pentru încadrarea în grad de handicap. Nenorocirea s-a întâmplat azi în jurul prânzului.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Alba, în jurul orei 14.20, la secretariatul Serviciului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap a sunat o femeie care a anunţat: “Cred că mama a murit”.  Cea care a răspuns la telefon a sunat apoi la 112 şi a anunţat incidentul. Imediat, în parcarea instituţiei s-au deplasat echipaje de Poliţie şi Ambulanţă. Medicii nu au mai putut s-o salveze pe femeie, aceştia doar au constatat decesul bătrânei.

Femeia care a murit avea depus dosarul în vederea evaluării, pentru prima dată, la încadrarea în grad de handicap

Luna trecută, un caz asemănător s-a inregistrat la Botoşani.  Un bărbat a murit în timp ce stătea la coadă în faţa Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM). Omul venise să îşi depună dosarul de şomaj, însă la un moment dat s-a prăbuşit la pământ. Medicii au încercat să-l salveze, dar a murit la spital. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Mai multe