O femeie din Timişoara şi-a atacat soţul cu un cuţit pentru că acesta nu a votat la referendum

8 octombrie 2018 14:00   Național
Ultima actualizare:

O femeie din judeţul Timiş şi-a atacat soţul cu un cuţit de bucătărie, chiar în faţa copiilor minori, dintr-un motiv şocant. Referendumul pare să fi fost un subiect de dezbatere în familia ameţită de aburii alcoolului, iar deznodământul nu a fost unul deloc amical.

Soții s-au luat la ceartă, duminică, după ce au aflat că prezența la vot este scăzută și că referendumul nu va fi validat, notează Opinia Timișoarei. După ce a băut câteva pahare de alcool, femeia a început să îi reproşeze că nu s-a dus la secţia de votare. În plus, i-ar fi spus că este ignorant şi că nu îl respectă pe preot. 

Bărbatul s-a supărat la auzul reproşurilor soţiei aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a aplicat un set de palme. Femeia nu s-a lăsat mai prejos şi a ales o armă mai puternică decât palma sau pumnul. A luat cuţit de bucătărie şi i-a adminstrat soţului câteva lovituri de cuţit sub pirivirile împietrite ale celor patru copii. Tot micuţii au fost cei care au sunat la Salvare pentru a cere ajutor şi a relata povestea incredibilă la care au fost martori. 

Bărbatul a suferit răni multiple şi a fost transportat la spital, în timp ce soţia a fost reţinută de poliţişti pentru a le furniza explicaţii privind cele întâmplate. Femeia va fi cercetată pentru violenţă în familie. 

Mai multe