O femeie și-a făcut nevoile în plină zi într-o parcare din centrul Capitalei

15 iulie 2018 13:10   Național
Ultima actualizare:

Un medic a făcut publice imagini cu o femeie care îşi face nevoile în plină zi în faţa unui cabinet medical din centrul Capitalei. De față a fost și fetița ei de 6 ani.

Un medic a postat un filmuleț pe Facebook în care se observă o femeie surprinsă de camere de supraveghere în timp ce își face nevoile în plină zi. Femeia era însoțită de fiica ei, de 6 ani, și-a căutat un loc printre mașinile  parcate pe bulevardul Dacia din Bucureşti, chiar în faţa intrării în cabinetul medical al doctorului Adrian Cacovean, cel care a postat filmulețul.

”Astfel de educaţie avem! Ziua în amiaza mare, fără ruşine! Putea să ceară la toaletă, că avea unde! Progres mare: s-a mutat toaleta din fundul curţii în faţa alimentarei, pe trotuar, în văzul lumii!”, a comentat medicul care a postat înregistrarea, dr. Adrian Cacovean.   

Filmul a devenit în mai puţin de 24 de ore viral, adunând peste 66.000 de vizualizări şi sute de distribuiri. Printre comentariile utilizatorilor de Facebook, unele amintesc că este o situaţie întâlnită la nivel naţional: „Problema e alta: nu avem educaţia să intrăm într-un spaţiu şi să cerem la toaletă. Considerăm că asta e o ruşine. Nu e nici o diferenţă între această femeie şi zecile de bărbaţi care fac zilnic printre maşinile parcate. Sau pe maşinile parcate”.  

Alţii condamnă gestul ca exemplu de educaţie: „A mai pus şi fetiţa ca paravan, mâine şi ea va face la fel! Doamne, câtă nesimţire la această femeie!”, sau „Cu siguranţă este o «doamnă» care ţine lecţii de morală şi îşi revendică vehement statutul de «respectabilă»! Bezna minţii şi culmea ţopismului!”.

Există şi internauţi care ridică problema lipsei de toalete publice: ”În toate oraşele din ţară avem aceeaşi problemă. Toaletele publice sunt în puţine locuri, din păcate. Nu cunosc zona unde a comis-o doamna filmată, dar e cam nasoală treaba când ceva moale şi mult buşeşte din tine.”

Mai multe