O infirmieră din Botoșani a murit în timpul serviciului

20 martie 2017 11:50   Național
Ultima actualizare:

Șoc la Spitalul din Botoșani. O infirmieră a murit în timpul serviciului, chiar a doua zi dupa ce și-a serbat ziua de naștere relatează monitorulbt.ro.

Angela Vieru avea 50 de ani și lucra la Secția Medicală I a Spitalului Județean de Urgență. Surse din cadrul unitatii sanitare pun totul pe seama unui tratament cu antibiotice, pe care femeia l-a primit dupa ce a suferit o mică intervenție chirurgicală la unghia unui picior. Unul dintre medicii din cadrul spitalului îi indicase să facă tratamentul intravenos

Femeia a venit vineri dimineață la muncă, iar, dupa ce a facut curatenie într-o rezervă de pe secția unde lucrează i s-a facut brusc rău. A resimțit o puternică stare de greata și a mers la baie, unde, dupa ce a vărsat, le-a spus colegilor că se simte extrem de rău și a leșinat. Deși a fost trimisă imediat la sectia de reanimare, iar medicii au resuscitat-o și au incercat să o stabilizeze, femeia a intrat în comă și apoi a suferit un stop cardiac. Din păcate, cu toate eforturile a murit.

In toamnă femeia urma să participe la nunta fiicei ei

Mai multe