O mașină a explodat lângă o benzinărie din Capitală. O persoană a murit, iar alta a fost rănită

24 iunie 2021 15:53   Național
Ultima actualizare:

O explozie s-a produs, joi, într-un autoturism care staționa în apropierea unei benzinării din sectorul 6 al Capitalei. În mașină se aflau doi tineri cu vârste aproximative de 26 și 27 ani, iar unul dintre ei a murit la scurt timp după incident.

Explozia a avut loc în jurul orei 14.15, iar mașina se afla lângă o benzinărie. Potrivit primelor informații, explozia a fost provocată de o butelie cu gaz care se afla în portbagajul mașinii. 

Potrivit unui comunicat al ISU București, unul dintre tineri a fost găsit în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. În ciuda măsurilor de prim-ajutor, el a decedat. Cel de-al doilea tânăr a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.

„Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, se precizează în comunicatul ISU. 

Mai multe