O mașină a intrat într-o stație de RATB. Una din victime se află în comă

25 iunie 2017 11:16   Național
Ultima actualizare:

Accident grav produs într-o stație de RATB din București. O mașină a intrat cu putere într-un grup de șase oameni, doi dintre ei aflându-se în stare gravă la spital.

UPDATE 12.20: Șoferița venea dinspre Piața Sudului și circula pe linia de tramvai și a pierdut controlul mașinii. Autoturismul a intrat pe trotuar, a dărâmat un copac și a intrat în stația de autobuz, după care s-a răsturnat. Femeia dă acum declarații polițiștilor de la Rutieră, conform Digi 24.

Accidentul s-a produs duminică, 25 iunie, în jurul orei 11:00, când o femeie a pierdut controlul volanului și a lovit din plin șase pietoni care așteptau RATB-ul într-o stație de pe Calea Văcărești, din Capitală.

Patru persoane au apucat să se ferească, rămând doar cu o sperietură zdravănă, însă unul dintre pietoni se află în comă, cel de-al șaselea având răni grave la nivelul corpului.

Bărbatul aflat în comă a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni, cealaltă victimă fiind transportată la Spitalul Sfântul Ioan, cu o fractură la picior. 

Femeia aflată la volanul mașinii a declarat, sub presiunea sperieturii, că a profitat de faptul că străzile erau libere, duminica nefiind trafic, și că avea viteză destul de mare, însă, după ce și-a revenit, s-a răzgândit și a spus că avea doar 50 de km/h.

”Am circulat cum se circulă duminica în București”, a declarat femeia, conform Digi 24.

Mai multe