O olimpică de nota 10 s-a aruncat de la etajul patru

1 iulie 2017 22:20   Național
Ultima actualizare:

Tragedie în familia unei studente la Medicină. O tânără olimpică de nota 10, originară din Zalău, care locuia la Oradea, a decis să-și ia viața. Aceasta s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc, sâmbătă, 1 iulie.

Andrada Puțina, premiată de multe ori la olimpiade județene și naționale și studentă la Medicină Dentară și Medicină Generală, a făcut un gest necugetat care a costat-o viața. Nu mult după ora 7.00 dimineața, fata, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, a căzut în gol de la etajul patru, notează Adevărul. Anchetatorii fac cercetări cu privire la împrejurările evenimentului.

Prietenii fetei sunt de-a dreptul șocați: "Nu pot să cred aşa ceva... Aveam atâtea planuri împreună şi un viitor în faţă... Nu o să te uit niciodată, «sora» mea nebună... ştiu că vei fi alături de mine de acolo de sus.. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun!”, a scris pe Facebook una dintre prietenele Andradei.

Andrada a fost o elevă de nota 10, fiind chiar olimpică. În timpul şcolii a fost exemplul perfect al elevului de nota 10 la toate disciplinele.  

Mai multe