O pensionară din Galați a comandat un telefon de mii de lei și a primit în colet cuie și șuruburi

13 ianuarie 2021 14:22   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 64 de ani, din Galați, acuză angajații unui magazin de electronice și electrocasnice din oraș că au păcălit-o într-un mod grosolan. A încheiat un contract la reprezentanță, angajându-se să plătească în rate un obiect, urmând să-l primească colet acasă. Coletul a venit, însă în loc de un telefon de mii de lei, gălățeanca a găsit în cutie cuie și șuruburi.

Gălățeanca vrea acum să i se facă dreptate. Ce-i drept, nu a apucat să plătească nici un leu din cei 6.700 de lei cât costă aparatul, însă nici nu are de gând să stea cu mâinile în sân. A făcut sesizare la poliție și a reclamat cazul la Protecția Consumatorului.

Femeia a mers în magazinul respectiv, unde a încheiat un contract prin care se angaja să plăească în rate, timp de 2 ani, un telefon în valoare de 6.700 de lei. Cum dispozitivul nu era pe stoc, l-a așteptat acasă. Coletul a venit, cutia era original, însă înăuntru nu se afla telefonul droit, ci doar  cuie și șuruburi. 

”Am găsit şuruburi, nituri, cuişoare”    

Elena Pepene a declarat pentru stirileprotv.ro că: ”A venit curierul la uşă, mi-a dat telefonul, cutia, aşa. Am intrat în casă, curierul a plecat. Când să desfac cutia, ce am găsit în cutie? Am găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Jumătate de cutie, un pumn, aşa.”.

Femeia a luat legătura cu angajaţii firmei de la care a cumpărat telefonul, însă aceștia i-ar fi spus că nu o pot ajuta. Poliția a deschis o anchetă în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. 

Citește și: 

Hoții de iphone-uri care puneau plastilină în cutii au fost prinși! Suspecții lucrau la o firmă de curierat

Atenție! Hoții s-au mutat în online și la telefon. Ce metode au și cum te protejezi

Mai multe