O profesoară a fost surprinsă fumând în prezenţa elevilor, în bibliotecă

8 aprilie 2015 15:43   Național
Ultima actualizare:

O profesoară a fost surprinsă fumând în prezenţa unor elevi, în biblioteca şcolii gimnaziale din localitatea gălăţeană Folteşti, relatează Mediafax. Ea a fost fotografiată de reprezentantul unui ONG, iar comisia de disciplină a unităţii urmează să verifice acest caz.

Centrul de Consultanţă Ecologică din Galaţi a desfăşurat, marţi, la şcoala gimnazială din localitatea gălăţeană Folteşti, o activitate educativă cu un grup de aproximativ 20-25 de elevi de la clasele primare.

Preşedintele ONG-ului, Petruţa Moise, a afirmat că, la sfârşitul activităţii, o colegă i-a adus la cunoştinţă faptul că o profesoară a venit în biblioteca unităţii de învăţământ, în care încă se mai aflau copii, şi a început să fumeze.

„Eu de-abia am aflat. Nici nu am văzut fotografia în care apare fumând. Până nu se va stabili ce s-a întâmplat, nu pot să declar nimic”, a spus Silvia Huzum, directorul şcolii din Folteşti.

Totuşi, ea a precizat că la nivelul unităţii de învăţământ se va întruni o comisie de disciplină pentru a verifica dacă se confirmă cele semnalate şi, în funcţie de concluzia la care se va ajunge, se va aplica regulamentul şcolar.

Mai multe