O protestatară, preluată de SMURD de la Parchetul Militar după ce a depus plângere

17 august 2018 15:27   Național
Ultima actualizare:

O femeie s-a prezentat vineri, 17 august, la Parchetul Militar, pentru a depune plângere împotriva jandarmilor, și fost dusă de urgență la spital de un echipaj SMURD. Protestatara a acuzat dureri puternice de cap.

Femeia a apucat să depună plângere penală și, la interviul de la ieșirea din sediul Parchetului Militar, a acuzat dureri mari. „Am înregistrat plângerea penală în legătură cu evenimentele petrecute în 10 august, în care s-au lăsat urmări fizice și psihice asupra noastră. Am dureri foarte mari de cap”, a declarat aceasta înainte de a se retrage pentru că nu se simțea bine, transmite Mediafax.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, în urma unui apel telefonic, și a decis să o preia pe femeie, pentru investigații și pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

„Acuză cefalee, durere toracică, un salt hipertensiv. În momentul acesta, doamna este echilibrată hemodinamic și respiratoriu, o vom transporta la cel mai apropiat spital de urgență. Mai multe detalii nu pot da, vor fi investigații la camera de gardă. Spitalul Universitar este cel mai apropiat spital de urgență”, a declarat medicul din cadrul echipajului SMURD.

Până în prezent, în acest dosar au fost înregistrate, de către procurorii militari, 211 de plângeri penale şi au fost audiate 92 de persoane.

Mai multe