O româncă din Germania își caută singură fiul dispărut în munți

26 august 2022 0:13   Național

O româncă din Germania își caută de trei luni fiul dispărut, un tânăr în vârstă de 21 de ani. Urmele acestuia s-au pierdut într-o pădure din Elveția, așa că femeia a mers de mai multe ori în zonă în speranța că îl va găsi, conform digi24.ro.

Cum povestea Georgetei Marcu i-a impresionat pe jurnaliștii elvețieni, aceștia chiar au însoțit-o într-una dintre călătorii și au scris despre drama prin care trece. Persoanele care l-au văzut ultima dată pe Ștefan Ioniță spun că era însoțit de o femeie cu părul negru. Georgeta Marcu își caută fiul dispărut în noaptea de 18 spre 19 mai pe cont propriu. A mers de mai multe ori din landul german Renania-Palatinat, unde locuiește, în Elveția.

La începutul lunii august, a venit pentru a treia oară aici, însoțită de jurnaliștii Blick. S-au întâlnit într-o parcare unde mașina lui Ștefan a fost văzută ultima oară. L-au căutat în pădure, în cabane și au urcat cu telecabina. Spune că tânărul iubește pădurea și crede că a avut un accident. A întrebat la toate spitalele din zonă, dar în zadar. Singurele date pe care mama le are sunt niște mărturii ale unor persoane care cred că l-au văzut pe Ștefan, însoțit de o tânără mică, zveltă, cu părul lung și negru. Descrierile celor doi martori o fac pe Georgeta Marcu să spere că băiatul ei ar putea fi în viață. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe