O româncă din Italia și-a ucis fiica de șase ani, apoi s-a sinucis

17 septembrie 2017 13:34   Național
Ultima actualizare:

Tragedie fără margini în familia unei românce plecate în Italia. Ana Maria Olaru, în vârstă de 31 de ani, stabilită în nordul Italiei, și-a ucis fiica, apoi s-a sinucis.

În urmă cu patru luni, românca și-a luat fiica în vârstă de șase ani, Tatiana, și a mers la mama sa, stabilită de 15 ani în Perosa Argentina, lângă Toronto, notează observator.tv. Mama originară din Rădăuți a fost găsită fără suflare, alături de fetița ei, și ea fără viață. În mâna femeii a fost găsit un cuțit cu care se presupune că a omorât-o pe micuța Tatiana, care avea o rană în piept, și apoi s-ar fi sinucis.

Mama Alinei a găsit trupurile fără viață ale celor două, pe al fetiței în living, iar pe al mamei copilei, în bucătărie. Problemele par să o fi ajuns pe femeia care suferea de depresie și care încerca să-și regăsească sănătatea mentală cu ajutorul tratamentelor la un centru de sănătate din Torino.

Alina Mihaela Olariu este tânăra care, în anul 2011 și-a abandonat fetița, în vârstă de trei luni atunci, într-o ghenă de gunoi din municipiul Rădăuți. Un bărbat a găsit atunci o geantă în care se afla fetița. Femeia a ajuns ulterior la fața locului și le-a spus polițiștilor că a avut o cădere psihică și că vrea să recupereze fata, anunță monitorulsv.ro

Mai multe