O româncă sexy i-a înnebunit pe britanici!

23 noiembrie 2017 13:49   Național
Ultima actualizare:

E frumoasă, are un corp de invidiat și e foarte ambițioasă. Acestea sunt calitățile cu ajutorul cărora românca Andreea Tina Gheorghiu (33 de ani) i-a dat gata pe englezi. În doar câțiva ani, dar cu foarte multă muncă, tânăra a devenit una dintre cele mai apreciate antreprenoare din industria fitness-ului din Regatul Unit.

Povestea Andreei Tina Gheorghiu e una de succes. Specializată în România în Marketing și PR, românca a fost mereu pasionată de sport, în special, de gimnastică, tenis, volei și alpinism.

În anul 2007, tânăra își abandonează job-ul din România și se hotărăște să plece la Londra, în Marea Britanie, pentru a-și încerca norocul.

Aici, românca începe să combine cele două mari pasiuni ale ei: sportul și marketingul, astfel că, peste doar un an, în 2008, înființează compania Pro Body Styling, pe care a reușit să o propulseze în topul celor mai căutate săli de fitness din Marea Britanie.

Cu multă muncă și sudoare, Andreea devine, în timp, renumită ca fiind o antrenoare de forță, condiționare și de pierdere a grăsimilor, fiind pregătită de unii dintre cei mai exigenți profesioniști din lume.

De altfel, munca ei asiduă a fost răsplătită prin câștigarea, în 2014, a locului 1 și a titlului de World Beauty Fitness & Fashion la Danish Show, unul dintre cele mai apreciate competiții de profil din Europa.

Reputația și-a câștigat-o în rândul londonezilor datorită unei strategii complexe pe care o aplică în sălile sale de fitness. Mai exact, ea îmbină pregătirea sportivă, psihologia și dieta. De asemenea, Andreea Tina Gheorghiu promovează testarea clinică a tuturor clienților noi, astfel încât să poată dezvolta un plan de dietă pentru fiecare individ în parte.

În ceea ce privește acomodarea ei în Marea Britanie, Andreea spune că nu s-a simțit niciodată discriminată din cauza naționalității.

„Nu am întâmpinat niciodată probleme din cauza naționalității mele, pe care nu mă sfiesc niciodată să o scot în evidență la orice concurs la care particip. Chiar și în sala pe care o coordonez se regăsesc mai multe steaguri ale României și niciun client sau partener nu a considerat acest lucru ofensator. Chiar am fost întrebată de mai multe ori despre țara mea și despre adevărații performeri pe care România i-a dat planetei. Dacă ești serios, îți faci treaba cum trebuie și ești de mare folos comunității care te-a adoptat, integrarea va fi ușoară, iar naționalitatea nu va avea vreodată relevanță”, încheie Andreea Tina Gheorghiu, care ne-a mai mărturisit că deocamdată nu are niciun iubit, poate și din cauză că e o persoană foarte ocupată.

Mai multe