O tânără de 19 ani a sfârșit tragic! A fost ucisă de o bucată de lemn care a intrat în parbriz

3 iunie 2015 20:01   Național
Ultima actualizare:

Daiana Carmina era frumoasă și populară, dar un grav accident i-a curmat viața marți (2 iunie). Tânăra nu a murit din cauza impactului, ci pentru că o bucată de lemn a intrat în parbrizul mașinii. Alți patru oameni au fost răniți ușor în urma accidentului.

Tânăra de doar 19 ani se afla la volan pe o șosea din localitatea Măru, din Județul Caraș Severin. Daiana Carmina a pierdut controlul volanului , s-a izbit cu mașina de o țeavă de gaz, apoi a lovit o troiță ce se afla pe marginea drumului. Se pare că fata a murit pe loc.

Șefului Poliţiei Rutiere Caraş-Severin, Decebal Davidoiu, a declarat  că principala cauză a decesului fetei nu a fost impactul puternic, ci un lemn dintr-un gard care a intrat prin parbriz şi a lovit-o pe tânără direct în cap, relatează Adevărul.

În momentul impactului fata purta centură de siguranţă, rezultatul necropsiei arătând că leziunea de la cap este singura. Bucata aceea de lemn i-a fost fatală”, a declarat Davidoiu.

Daiana Carmina era în clasa a XII-a și urma să susțină examenul de Bacalaureat. Ea era elevă a liceului din Oțelul Roșu.  Provenea dintr-o familie înstărită, însă părinții ei s-au mutat în Germania. Sute de prieteni virtuali i-au lăsat mesaje emoționante fetei, pe pagina ei de Facebook.

Ai lăsat multă durere în urma ta, prietenii, familie, dar, mai ales pe Denisa. Te-ai stins la o vârstă fragedă, 19 ani, aveai toată viaţa înainte...o fată frumoasă, de treabă, un suflet bun şi curat. Nu ne cunoaştem de mult timp, dar, mi-am dat seama că eşti o fată minunată, prin simplu' fapt că, mai iertat pentru "figurile" mele şi mi-ai oferit prietenia ta”, a scris o tânără pe Facebook.  „Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragii noastre”, se relatează într-un un mesaj publicat pe pagina ei personală.

Mai multe