O tânără din Brăila, însărcinată în 9 luni, a fost ucisă de cumnatul său

21 octombrie 2021 12:04   Național
Ultima actualizare:

O tânără de 27 de ani, din Brăila, însărcinată, a fost ucisă cu sălbăticie de cumnatul ei, care apoi a încercat să își pună capăt zilelor. Înainte să o o înjunghie pe fată, bărbatul a incendiat casa în care locuiau.

O tânără însărcinată în 9 luni a fost omorâtă joi dimineaţă de cumnatul său, cu două lovituri de cuţit în zona inimii, autorul faptei încercând apoi să se sinucidă, anunță Digi24, care citează Agerpres. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit informaţiilor confirmate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Bărbatul a încercat să se sinucidă

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, care locuia împreună cu cumnatul său într-o locuinţă din localitatea Măxineni, a sunat la 112 să solicite intervenţia pompierilor, deoarece bărbatul ar fi incendiat intenţionat casa în care locuiau. Până la sosirea pompierilor, cumnatul a înjunghiat-o pe tânăra însărcinată de două ori în zona inimii, aceasta decedând în curtea din spatele casei, scrie Agerpres.

Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, înfigându-şi cuţitul în zona sternului, el fiind supus în prezent unei intervenţii chirurgicale.

Mai multe