O vasluiancă i-a tăiat penisul pentru că nu i-a dat flori de 8 Martie

8 martie 2016 14:34   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat de 39 de ani din localitatea vasluiană Dragomirești a fost dus, marți (8 martie), la spitalul Județean de Urgență Vaslui cu o plagă tăiată în zona genitală, după ce soția a încercat să îi taie penisul cu un cuțit, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie.

Caz halucinant la Vaslui. Incidentul a avut loc pe fondul unei altercații între cei doi. Bărbatul le-a spus medicilor că a fost atacat de soția lui.

„Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, prin heteroagresiune. A afirmat că soţia l-a tăiat cu un cuţit pentru că nu i-a ofrit flori de 8 Martie. Duă acordarea primelor îngrijiri a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat Auror Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui, potrivit Adevărul. Bărbatul a ajuns pe masa de operație. Ana Rinder, managerul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, a declarat pentru sursa citată: „Pacientul este pregătit în aceste momente pentru sala de operaţie. Testiculele au fost smulse, urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale”.

Citește mai multe despre acest caz pe adevarul.ro

Mai multe