Oana Mizil vrea să-i facă lui Vanghelie un băiat. A apelat la fertilizarea in vitro

12 mai 2016 7:44   Național
Ultima actualizare:

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, frecventează o clinică particulară din nordul Bucureștiului, unde își face monitorizări pentru o nouă sarcină. Vrea să-l facă din nou tătic pe primarul suspendat al Sectorului 5. Informația a fost confirmată chiar de ea.

Anul trecut, în luna septembrie, Oana Mizil și Marian Vanghelie au devenit părinții unei fetițe. Acum, deputata vrea să-l facă pe primarul suspendat și tată de băia. Cei doi vor apela la o tehnică de fertilizare in vitro, la fel ca la primul copil.

„Sigur că ne mai dorim un copil, doar că e încă devreme să vorbim despre asta. Trebuie să treacă un an de la operaţia de cezariană. E adevărat că am fost azi (miercuri, 11 mai n.r) la clinică, dar am însoţit o prietenă care va naşte sâmbătă. Noi ne dorim ca anul viitor să fim din nou părinţi. Dacă va fi fetiţă sau băieţel, asta va decide Dumnezeu”, a declarat Oana Mizil, pentru ziarulring.ro.

Marian Vanghelie și iubita lui sunt împreună de cinci ani, iar Oana îl consideră pe politician „cadoul pe care l-a primit de la Dumnezeu”. Nu s-au căsătorit încă, dar își doresc să-și oficializeze relația.

Mai multe