Olguţa s-a făcut de râs vorbind în engleză la ONU. Reacția ei pe Facebook

15 martie 2017 8:25   Național
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a participat la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru condiția femeii, care a avut loc la New York. Discursul ei a stârnit amuzamentul, pentru că Olguța a demonstrat că nu stăpânește neam limba lui Shakespeare.

Luni, 13 martie, Olguța Vasilescu a susținut un discurs în limba engleză, care a fost citit de pe o foaie, scrie Gazeta de Sud. Politicianul a reacţionat, printr-un mesaj pe Facebook, după clipul viralizat în care apare vorbind în limba engleză: „Pentru cineva care n-a făcut nicio oră de engleză în școală (...) m-am prezentat decent", spune ea.

„Acesta a fost adevăratul test al scutului de la Deveselu. Pentru cineva care n-a făcut nicio oră de engleză în școală și avea de ales între engleză, spaniolă, arabă și chineză, m-am prezentat decent. Mâine e Organizația Internațională a Francofoniei și voi vorbi in franceză”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ministrul Muncii şi fostul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a participat, luni, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, care a avut loc la New York.

Textul citit de ministrul Muncii era despre femeile din România şi despre modul în care acestea sunt integrate pe piaţa muncii.

Mai multe