Olguța Vasilescu îl atacă pe Grindeanu: „Se credea pe viață în scaunul ăla!”

15 iunie 2017 9:00   Național
Ultima actualizare:

Lia Olguța Vasilescu se simte mândră că și-a dat demisia, deși, în urma analizei miniștrilor făcută de comisia lui Liviu Dragnea fostul ministru al Muncii a ieșit „premianta clasei”.

Vasilescu a ținut să se ia de Sorin Grindeanu și l-a ironizat pe premierul României, afirmând că „dintre toți miniștrii guvernului, numai premierul nu știa că, semestrial, se face o evaluare a implementării programului de guvernare”. 

În urma acestei evaluări, Olguța Vasilescu a primit cele mai bune recomandări din partea comisiei lui Dragnea, cu toate că Legea Salarizării Unitare încă este în Parlament. Unul dintre cele mai importante proiecte ale PSD-ului trebuia pus în aplicare de la 1 iulie, însă medicii și profesorii s-au trezit, pe nepusă masă, că își vor vedea măririle de salarii abia de la anul și nu din această vară, așa cum social-democrații au promis în campania electorală. 

"Monitorizarea presei nu se mai face la Guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea, despre evaluare. Doar el credea că e pe viața în scaunul acela...", a mai afirmat Olguța Vasilescu. 

La conferința de presă susținută înainte de numirea Guvernului, Liviu Dragnea afirma că Sorin Grindeanu va primi un vot de încredere pentru 4 ani.

Mai multe