Om de afaceri din Bucureşti, acuzat că a încercat să-şi ucidă soţia în Mamaia

14 august 2020 18:52   Național
Ultima actualizare:

Un om de afaceri din Bucureşti a fost reţinut, vineri, 14 august, fiind acuzat că a încercat să-şi ucidă soţia în timp ce se aflau la Mamaia.

„În data de 14.08.2020, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului B.M., cercetat sub aspectul infracţiunilor de tentativă de omor şi viol”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii au precizat că tentativa de omor s-a prous în 8 august, la Mamaia. „În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, au mai trimis procurorii. 

Bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Surse judiciare au precizat că bărbatul reţinut este un om de afaceri, cu activităţi în domeniul imobiliar, potrivit news.ro.

Mai multe