«Omul-Paiangăn» a ameninţat iar că se sinucide

17 aprilie 2013 14:33   Național
Ultima actualizare:

A recidivat! Bărbatul din Cluj care a ameninţat, în noiembrie 2012, că se aruncă de pe biserică pentru că nu are casă, a făcut din nou circ. Oamenii s-au strâns să-l vadă pe "Omul-Paiangăn", poreclit aşa de o bătrână care şi-a asumat, toamna trecută, rolul de negociator şi a reuşit, cu replici haioase, să-l convingă pe tânăr să renunţe la sinucidere.

Supărat că riscă să rămână fără casă, Mircea Boldi (35 de ani) s-a cocoţat, marţi seară, pe o clădire din centrul Clujului. Bineînţeles, nu înainte să îşi facă curaj cu câteva păhărele de alcool. El a spus că se aruncă în cap dacă primarul Emil Boc nu vine să stea de vorbă cu el. Însă, înainte ca primarul să ajungă şi să negocieze cu el, a apărut vecina care l-a salvat data trecută.

Aprilie 2013- Femeia, care a avut pentru a doua oară rol de negociator, a spus că poliţia ar trebui să o premieze

Nici acum, bătrâna nu a fost impresionată deloc de intenţiile bărbatului care ameninţa că se sinucide. „Ce-ai făcut, Omul-Paiangăn? Hai jos, măi trântore! Hai, măi fraiere, jos!„ a strigat, iar, bătrânica spre amuzamentul oamenilor strânşi în zonă. După o jumătate de oră, edilul Emil Boc a ajuns la faţa locului şi i-a promis bărbatului că va găsi o soluţie pentru problemele lui, cu condiţia să coboare de pe clădire. „Omul-Paiangăn" s-a conformat şi, în ciuda orei târzii, el a fost primit în audienţă de Emil Boc, în biroul său de la Primărie, pentru a încerca să îi îndeplinească revendicările.

Click!spune

Mircea Boldi ameninţă de mai mulţi ani că se sinucide, urcându-se mereu pe diferite clădiri din Cluj. La sfârşitul anului trecut, el s-a căţărat pe acoperişul bisericii Ioan Bob. Atunci, el a fost apostrofat de o vecină, care l-a şi "botezat". "Dă-te jos, mă prinţule! El îi omu' paiangăn!", striga bătrâna în stradă.

Mai multe