Opt maşini avariate de o căruţă scăpată de sub control

22 mai 2018 19:55   Național
Ultima actualizare:

Opt autoturisme au fost avariate de o căruţă, în zona Pieţei 9 Mai din Târgu Jiu. Proprietarul atelajului şi al calului, un tânăr de 27 de ani de etnie romă, a fost şi el surprins de cele întâmplate. Acesta le-a povestit poliţiştilor că se afla în zona CET-ului şi căuta fier vechi printre dărâmăturile de acolo, iar calul a rămas liber, cu căruţa, pe marginea drumului.

La un moment dat, animalul s-a speriat şi a venit de acolo singur până în zona pieţei 9 Mai. Calul a trecut astfel prin cele două sensuri giratorii de la mall, prin cel realizat în zona fostului abator şi şi-a continuat fără stăpân deplasarea spre Piaţa 9 Mai. Aici aglomeraţia de maşini e însă foarte mare, iar acesta s-a speriat şi a început să meargă haotic. 

„Soţia mea era în maşină, iar eu plecasem până la piaţă. Când am venit, am văzut lume strânsă în jurul maşinii şi nu ştiam ce s-a întâmplat. Mi-a povestit soţia totul şi nu-mi venea să cred. A fost o bufnitură puternică în maşină şi apoi au fost lovite altele, care erau parcate în continuare”, a spus un păgubit.

Mai multe