Iată ce valoare are factura spitalizării lui Florin Cioabă

19 august 2013 10:42   Național
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că au existat speculaţii că suma pe care familia Cioabă o datora spitalului s-ar fi ridicat la 350.000 de dolari, se pare că de fapt valoarea tratamentului este de numai 40.000 de dolari.

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a murit, duminică, la vârsta de 58 de ani, în Turcia. Florin Cioabă a suferit un infarct săptămâna trecută, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, fiind în stare gravă mai multe zile. El a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor şi a fost transferat de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Universitesi, unde medicii i-au montat, vineri seară, un dispozitiv de asistare circulatorie.

Regele Cioabă va fi înmormântat la trei zile după ce trupul său va fi repatriat, a declarat, luni, la România TV, Dorin Cioabă.

"Tatăl meu a fost un om modest şi va fi o înmormântare modestă, nu facem nebunie. E durerea foarte mare. Va fi jale mare, dar nu e vorba de niciun sicriu de aur. Sicriul va fi cumpărat de la o firmă din Bucureşti, nu ştiu dacă în Bucureşti se găsesc sicrie de 30.000 de euro", a spus Dorin Cioabă, făcând referire la informaţiile potrivit cărora tatăl său ar fi urmat să fie îngropat cu un coşciug de lux.

Mai multe