Care Suleyman e mai frumos?

25 august 2013 15:24   Național
Ultima actualizare:

Radu Mazăre a oferit o nouă surpriză turiştilor aflaţi vineri seara în staţiunea Mamaia. Însoţit de tinere cadâne şi o gardă de ieniceri, edilul Constanţei a jucat rolul celebrului sultan Suleyman. Spectatorii spun că Mazăre a intrat foarte bine în pielea personajului interpretat de Halit Ergenc.

Radu Mazăre are 45 de ani şi este primar al Constanţei din anul 2000. Personaj controversat, a stârnit multe discuţii când a apărut la o petrecere îmbrăcat în uniformă nazistă, ştire care a făcut înconjurul lumii.

Halit Ergenc are 43 de ani şi este un actor turc. A jucat în mai multe filme de succes, însă gloria adevărată a cunoscut-o odată cu interpretarea personajului principal din celebrul serial turcesc „Suleyman Magnificul”.

Costumat în celebrul sultan, primarul Radu Mazăre şi-a instalat reşedinţa în piaţeta de la Cazino. Nu a venit singur, ci înconjurat de cadâne superbe, dar şi de garda de ieniceri care i-au păzit haremul.

Printre cei costumaţi în soldaţi s-a aflat şi fiul lui Mazăre, Răducu. Sultanul s-a aşezat mândru pe tron, a dat startul spectacolului, iar carele alegorice ale cluburilor au început să defileze în piaţeta de la Cazino.

În ultima seară de carnaval a fost premiat şi cel mai frumos car alegoric

„Suleyman de Constanţa" s-a urcat în primul car alegoric de unde a salutat mulţimea adunată. Sultanul a trecut apoi pe la fiecare cadână în parte şi a primit onorul gărzii de ieniceri care îl apără.

Cadânele s-au întrecut în dansuri orientale în faţa lui, până când sultanul şi-a ales o iubită.

„Am ales-o pe cea cu fundul cel mai mare!", a spus Mazăre, impresionat de mişcările tinerei. Peste 10 mii de persoane au admirat costumele din anii de glorie ai Imperiului Otoman. Costumul purtat de primarul Constanţei a fost unul strălucitor.

Turbanul a fost împodobit cu imitaţii de pietre preţioase şi câteva pene, asemenea celui pe care îl poartă în film Halit Ergenc, personajul Suleyman. Radu Mazăre a reuşit, încă o dată să cucerească staţiunea cu spectacolul oferit. A fost ultima noapte a carnavalului din Mamaia din acest an.

Mai multe