FOTO Cu cine seamănă fiica Elenei Băsescu? Iată-le pe surorile Băsescu, pe vremea când erau mici!

2 septembrie 2013 8:37   Național
Ultima actualizare:

Elena Băsescu, EBa, a devenit mămică sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.30, la Spitalul Universitar din Capitală. Bebeluşul a fost născut prin cezariană, este fetiţă şi se numeşte Raisa Sofia.

Preşedintele Traian Băsescu a fost atât de fericit de venirea pe lume a micuţei, încât a postat pe pagina personală de Facebook o poză în care ţine în braţe fetiţa de nici o zi.

"După cum ştiţi copilul s-a născut prematur, a venit mai devreme cu trei săptămâni.  Sunt fericit. Am primit nobilul titlu de bunic. Este un sentiment extraordinar. Am ţinut-o în braţe. Mă bucur că este sănătoasă şi a supt deja. A primit nota 9 la naştere", a declarat la ieşirea din spital şeful statului.

Micuţa Raisa Sofia pare să aibă trăsăturile familiei Băsescu vizibile de acum, chiar dacă nu are decât câteva ore de când a ajuns pe lume. Ca dovadă a acestui lucru stă o fotografie în care cele două fiice ale lui Traian Băsescu apar alături de mama lor, Maria, pe care EBa a publicat-o pe pagina personală de Facebook atunci când fiica cea mare a preşedintelui, Ioana, a împlinit 36 de ani. Vouă vi se pare că seamănă?

Mai multe