FOTO Gigi Becali află azi pedeapsa finală

3 septembrie 2013 6:35   Național
Ultima actualizare:

Emoţii mari pentru patronul Stelei. Gigi Becali află astăzi cât mai are de ispăşit din pedeapsă. El a fost adus în urmă cu puţin timp la Curtea de Apel Bucureşti. După ce anchetatorii i-au mai adăugat şase luni la cei trei ani pe care îi are deja de ispăşit, Becali a contestat sporul de pedeapsă.

Avocaţii săi au depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o cerere de anulare a pedepsei invocând faptul că judecătorii din completul care l-au condamnat pe Gigi Becali la închisoare, nu ar fi fost compatibili să-i judece dosarul.

Omul de afaceri Gigi Becali a fost adus la Curtea de Apel Bucureşti marţi dimineaţă în jurul orei 9.20, informează România Tv.

Tribunalul Bucureşti a stabilit, pe 27 iunie, contopirea celor trei pedepse de câte trei ani de închisoare primite de omul de afaceri şi suplimentarea cu şase luni a pedepsei rezultate. Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti judecă recursul la decizia de suplimentare a pedepsei cu şase luni.

În prezent, Gigi Becali este încarcerat la Penitenciarul Jilava. În urma cererii depuse de latifundiar, conducerea Penitenciarului a aprobat luni mutarea lui Gigi Becali la Penitenciarul Poarta Albă. Transferul latifundiarului mai are nevoie însă şi de avizul Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor.

Mai multe