Croatul împuşcat în Băneasa, tratat în Germania

24 noiembrie 2013 18:50   Național
Ultima actualizare:

Omul de afaceri croat care a fost împuşcat vineri seară, când ieşea de la birou, în cartierul bucureştean Băneasa, este tratat la o clinică privată din Berlin, în Germania, informează Mediafax.

Bărbatul  a fost operat vineri noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, având trei plăgi împuşcate: la coapsa dreptă, în abdomen şi torace. A fost păzit în permanenţă de mascaţi, pentru a nu fi atacat din nou.

Ulterior, familia a optat să fie tratat la o clinică privată din Germania, de teamă să nu fie din nou agresat, întrucât atacatorul nu a fost prins. Costurile vor fi suportate de asociaţii omului de afaceri. Croatul este căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici.

Atacatorul l-a aşteptat vineri seară, ore în şir, în bălăriile de lângă gardul clădirii unde croatul avea biroul firmei sale de construcţii. În jurul orei 20.15, omul de afaceri a ieşit din clădire şi s-a îndreptat spre maşina din parcare. Nici nu a ştiut ce i se întâmplă.

A fost împuşcat din spate de trei ori, prin gardul metalic, după care atacatorul a fugit pe câmp.

Rănitul s-a deplasat cu greutate, dar a reuşit să ajungă la benzinăria de peste drum, unde a cerut ajutor.  Au fost identificaţi martori care au spus că au auzit focurile de armă şi chiar l-au văzut pe atacator. Poliţiştii au realizat un portret robot.

Mai multe