EXCLUSIV! «Mai bine mă omora decât să-mi nenorocească fata»

26 noiembrie 2013 17:23   Național
Ultima actualizare:

Nimeni nu înţelege cum câteva cuvinte adresate unor persoane, care s-au crezut mai presus decât oricine, au putut duce la o asemenea nenorocire. Trei oameni au avut de suferit, din care cel mai tare Daniela, a cărei viaţă s-a schimbat pentru totdeauna. „Mai bine mă lovea doar pe mine, îmi lua mie viaţa, decât să-mi nenorocească fata. Ea are 23 de ani, e abia la început. Acum este în depresie. Nici nu am vorbit cu ea, nu ştiu ce aş putea să-i zic", ne-a spus supărat Anton Borz, tatăl Danielei.

Nu ştie cum a ajuns fata lui în bătaia armei, pe care nici măcar nu a apucat să o vadă în mâinile agresorului. "Îi ştiam din vedere. Am zis doar «Voi nu ştiţi să staţi la coadă?», după care m-au scuipat. Mama lor m-a zgâriat pe faţă, după care a venit şi Toma Chiriţă. Am fost băgat la înghesuială, lovit cu pumnii în cap şi piept. Mi-au căzut ochelarii şi nu am mai văzut nimic. Copilul o fi sărit în faţa mea. O cred în stare. Nu am văzut însă nici un pistol. Dintr-o dată am simţit cum mi-a paralizat mâna stângă şi o durere cumplită în abdomen. Am realizat că s-a folosit arma abia când mi-am văzut fiica plină de sânge. A tras de 7-8 ori, nu am reuşit să număr", ne-a mai povestit, de pe patul de spital, fostul colonel SPP, Anton Borz. Bărbatul a fost rănit de gloanţele de cauciuc la gât şi în abdomen.

Ar vrea să se refacă cât mai repede pentru a fi alături de Daniela, pentru a-i alina suferinţa, însă rănile i s-au infectat şi nu ştie cât va fi nevoit să mai stea în spital. Totul din cauza nesăbuinţei unui tânăr, care îşi aşteaptă acum după gratii pedeapsa. Mihai Chiriţă a fost arestat pentru 29 de zile pentru ultraj şi vătămare corporală gravă, fapte pentru care riscă până la 10 ani de închisoare.

Pistolarul din Militari are o explicaţie incredibilă! Vezi aici cum vrea să scape de acuzaţii

Pistolarul din Militari şi-a luat arma după ce a fost bătut în faţa aceluiaşi magazin!

El e pistolarul care a terorizat Capitala

Mai multe