Milionarul de la Loto a făcut puşcărie că fura porci

29 noiembrie 2013 16:24   Național
Ultima actualizare:

Doar 36 de persoane au jucat la Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, pentru extragerea Loto 6 din 49 de joi. Una a câştigat marele premiu de 2 milioane de euro. E vorba despre un gorjean de circa 60 de ani, care abia aşteaptă să-şi aducă acasă familia care munceşte în Italia.

La Baia de Aramă din judeţul Mehedinţi există o singură agenţie Loto. Într-o clădire cam dărăpănată, am găsit-o pe Mioara, casiera care a înregistrat biletul norocos la extragerea de joi seara. Mioara Marinca spune ca îi cunoaşte în mare pe cei 36 de oameni care şi-au încercat norocul, însă nu-l ştie pe marele câştigător. Oricum, cei 36 de jucători nu ar fi persoane înstărite, ci oameni cu venituri modeste. Dovadă că nici câştigătorul marelui premiu nu a investit o sumă prea mare la extragerea de joi. Conform comunicatului Loteriei Române, s-a câştigat cu un bilet de 9,70 lei, adică două variante simple.

Biletul cu două variante simple a costat 9,70 lei

Norocosul a şi venit ieri la Bucureşti pentru a ridica premiul. Este vorba despre un gorjean din localitatea Apa Neagră, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care joacă cu perseverenţă la Loto. Bărbatul a declarat că a mai câştigat la Loto 6/49, numai că premii de valoare mică şi că simţea că într-o bună zi va câştiga un premiu mare. „Numai cine nu joacă nu câştigă!", este crezul lui atunci când vine vorba de jocul la Loto. El a mărturisit, de asemenea, că va continua să joace şi că primul lucru la care s-a gândit când a aflat că a câştigat a fost acela de a-şi cumpăra o maşina nouă.

La agenţia Loto din Baia de Aramă s-a câştigat pentru prima dată un premiu atât de mare

Acasă, în comuna Apa Neagră, din Gorj, vecinii sunt extaziaţi la gândul că unul de-al lor s-a îmbogăţit peste noapte. Mai ales că bărbatul are o poveste de viaţă impresionantă. În urmă cu mai bine de 20 de ani, gorjeanul a făcut puşcărie pentru că a furat mai mulţi porci, iar acum, din cauza sărăciei, toată familia lui este plecată la muncă în Italia. Primul lucru pe care l-a spus în sat, înainte să plece spre Bucureşti, ar fi fost că şi-a sunat rudele, în Italia, şi le-a spus să vină acasă pentru că acum sunt bogaţi.

Mai multe