FOTO Sofia Anais, nepoata lui Traian Băsescu, creştinată la aceeaşi biserică unde s-a măritat mama ei

30 noiembrie 2013 8:01   Național
Ultima actualizare:

Fiica Elenei Băsescu, Sofia Anais, a fost botezată botezată sâmbătă, la Biserica Sfântul Spiridon Nou. Naş i-a fost primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

Sofia Anais, fiica Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu a fost botezată la biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti, aceeaşi biserică în care a fost oficiată şi cununia Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu. Ceremonia religioasă a fost restrânsă şi urmată de o mică petrecere la care au luat parte familia şi prietenii foarte apropiaţi. Naşul Sofiei Anais va fi primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

De altfel, Elena Băsescu a postat joi pe Facebook o fotografie cu fiica sa în cărucior, alături de Chirtoacă, însoţită de textul: "Naşul Dorin Chirtoacă a vizitat-o pe Sofia în drumul său către Vilnius. Cu ocazia aceasta, i-a adus cadou finuţei sale un ursuleţ de pluş foarte drăguţ".

CAPTURI FOTO REALITATEA

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama a împlinit un an de la căsătorie.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în 1 septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.

Mai multe