FOTO EXCLUSIV Norica Nicolai şi-a luat perne cu puf de gâscă

4 decembrie 2013 17:46   Național
Ultima actualizare:

Cu toţii ştim cât de important e un somn odihnitor. Cu atât mai mult atunci când ai de luat decizii importante pentru ţară. Europarlamentarul liberal, Norica Nicolai (55 de ani), are însă ceva probleme cu somnul şi s-a gândit că doar perna potrivită o poate ajuta în acest sens.

Zis şi făcut. Şefa delegaţiei PNL din Parlamentul European a rezolvat zilele trecute această problemă după ce şi-a cumpărat două perne de ultimă generaţie.

Îmbrăcată sobru dar elegant, aşa cum ne-a obişnuit în desele ei apariţii, politiciana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! zilele trecute ieşind dintr-un centru comercial specializat în mobilă, din nordul Capitalei. Şi se pare că a găsit exact ce şi-a dorit.

Mai exact, două perne de fiţe, ortopedice, din bumbac şi satin, umplute cu puf şi pene de gâscă.

Se pare că avantajele înşirate pe cutie au convins-o pe liberală că a făcut cea mai bună alegere. Pernele "minune" au miez din spumă de memorie, care se adaptează corpului şi temperaturii. Liberala a pornit spre casă, gândindu-se probabil că la noapte va dormi pe un "norişor de puf", lucru specificat şi-n reclamele la pernele cu pricina.

Mai multe