Ciobanul Ghiţă din reclamă vinde telemea şi slană
Cel mai cunoscut cioban din România, Ghiţă, şi-a deschis, ieri, în Piaţa Progresul din Capitală, primul magazin alimentar din ţară. Baciul spune că, dacă afacerea va merge bine, magazinele „marca Ghiţă" vor fi deschise în mai multe zone din ţară.
La primul etaj din cea mai mare piaţă a Capitalei, Piaţa Progresul, celebrul Ghiţă Ciobanul stă în spatele unui frigider în care sunt aşezate brânzeturi şi mezeluri. Îi aşteaptă pe bucureştenii dornici să încerce produsele autentice pe care le vinde. Cu nelipsitul clop pe creştetul capului, baciul din Jina i-a întâmpinat ieri pe vizitatori cu mostre de cârnaţi, caş şi slănină.
Bucureştenii veniţi să îl vadă pe Ghiţă în carne şi oase au gustat din bunătăţile puse pe masa baciului. „Sunt foarte bune, dar cam scumpe", a spus o femeie care ţinea în mână o bucată de tobă. În replică, Ghiţă a explicat că diferenţa între produsele autentice vândute de el şi cele care se găsesc în supermarketuri este mare şi de aici vine şi preţul mai ridicat.
O bucureșteancă a spus că produsele sunt prea scumpe pentru ea
„Astea sunt mai scumpe cam cu zece lei faţă de magazin, dar depinde de fiecare om, dacă vrea produse de calitate", a precizat ciobanul. Afacerea este una de familie, după cum explică Ghiţă, iar cei care se vor ocupa de magazin sunt chiar sora, cumnatul şi naşul ciobanului. „O să fiu şi eu pe aici când am timp!", a precizat ciobanul. Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, a fost primul care a gustat jumările baciului. „La multă vânzare, Ghiţă! Sunt foarte bune şi sunt bucuros că ai venit aici", a spus Piedone.
FOTO Chef Nicolai Tand îi face concurență ciobanului Ghiță
Ghiţă, ciobanul din reclamă, creşte oi de la 14 ani
FOTO «Hai la tocăniţă de oaie la ceaun!» Cum a petrecut Ghiţă Ciobanul de Ziua Naţională